Christian Almind is a sales and alliance manager at Topnordic Denmark A/S, a value added reseller of software, hardware and infrastructure solutions in Denmark and the Nordic.
MORE

 

TOPNORDIC

TOPNORDIC er Danmarks og Nordens førende it-infrastrukturleverandør.


Forretningsområderne spænder over hele værdikæden fra hardware og software til service, projektledelse, installation, infrastruktur, drift og uddannelse - samt den prisbelønnede eSHOP.

I Danmark beskæftiger vi over 1000 medarbejdere med hovedsæde i Ballerup og afdelinger i landets største byer.

TOPNORDIC har de højest certificerede it-konsulenter inden for system, service og infrastruktur. Som en del af Ementor-koncernen, der beskæftiger 3200 medarbejdere, er TOPNORDIC/Ementor/Atea tilstede i hele Norden med 48 lokalafdelinger placeret strategisk i Norge, Sverige, Finland, Letland og Danmark. Ementor er noteret på Oslo Børs.

I TOPNORDIC arbejder vi kontinuerligt med en filosofi om, at en positiv udvikling i virksomhedens omsætning og økonomi hænger unægteligt sammen med medabejdernes trivsel. Vi gennemfører løbende tilfredshedsundersøgelser blandt vores medarbejdere, for at afdække trivslen i virksomheden og hos medarbejderne, for blandt andet på den måde at have føling med om virksomheden udvikler sig positivt og være på forkant med områder, der bør tildeles ekstra opmærksomhed.

TOPNORDIC har et samarbejde med ACSL (www.acslworld.com), hvilket betyder at vi kan håndtere globale projekter til vores internationale kunders fordel.


MORE

Text is in Danish